Jos voit kuvitella sen, voit myös 3D-tulostaa sen.

Vain mielikuvituksesi on rajana.

3D-tulostuspalvelu

3D-tulostaminen on nyt myös sinun ulottuvillasi! Et tarvitse omaa 3D-tulostinta tai teknistä osaamista, pelkkä idea tulostettavasta kappaleesta riittää. Prenta Oy:n 3D-tulostuspalvelu piirtää, 3D-mallintaa ja tulostaa haluamasi 3D-tulosteet puolestasi.

 

3D-tulostuspalvelu kustannustehokkaasti ja nopealla toimituksella

Prenta Oy:n 3D-tulostuspalveluiden laaja tulostinkapasiteetti mahdollistaa ripeät toimitukset. Tulostettava kappale pääsee yleensä välittömästi tuotantoon ja parhaimmillaan valmistuu jopa saman päivän aikana.

3D-tulostaminen on erittäin kustannustehokas ja nopea piensarjojen sekä prototyyppien tuotantotapa. Sen vuoksi se korvaa yhä kiihtyvällä tahdilla perinteisiä tuotantotekniikoita.

Prenta Oy:n 3D-tulostuspalvelun käytössä olevat kotimaiset huippuluokan laitteet täyttävät teollisuudenkin kriteerit. Kokoluokaltaan Prenta Oy:n 3D-tulostimet ovat Suomen suurimpia. Niillä tulostettavat kappaleet voivat olla aivan pieniä tai hyvin kookkaita, suurimmillaan jopa metrin kokoisia esineitä.

Materiaalivalikoimiin kuuluvat ominaisuuksiltaan erilaiset muovit esimerkiksi kovat muovit, komposiittimuovit, joustavat muovit tai nylon (PA). Parhaiten soveltuva materiaali valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Prenta Oy:lta saat myös 3D-tulosteet metallista!

 

3D-tulostuksen monet sovellukset

Monet yritykset ovat todenneet 3D-tulostamisen ylivoimaisuuden tuotekehittelyssään. Esimerkiksi Antenet Oy on ottanut 3D-tulostamisen pysyvästi osaksi omaa toimintaansa. Lue lisää blogista.

3D-tulostaminen sopii myös erinomaisesti piensarjatuotantoon ja lopputuotteen valmistukseen. Prenta Oy:n 3D-tulostuspalvelun avulla on tulostettu esimerkiksi suojakoteloita maksupäätteille.

3D-tulostusta voidaan hyödyntää lisäksi uniikkien esineiden tai varaosien valmistuksessa. Prenta Oy:n 3D-tulostuspalvelu on tulostanut muun muassa Särkänniemen merihevosten ainutlaatuisen ruokinta-aseman ja erityisiä työkaluja videotuotantoon.

Tarvittaessa Prenta Oy auttaa tulostettavan kappaleen tuotannon jokaisessa vaiheessa: esineen suunnittelussa, ideoinnissa ja 3D-mallintamisessa. Kysy lisää tai pyydä tarjous: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

 

Tutustu verkkokauppamme tuotteisiin!

Go to top