Jos voit kuvitella sen, voit myös 3D-tulostaa sen.

Vain mielikuvituksesi on rajana.

3D-tulostuspalvelu

3D-tulostaminen on nyt myös sinun ulottuvillasi! Et tarvitse omaa 3D-tulostinta tai teknistä osaamista, pelkkä idea tulostettavasta kappaleesta riittää. Prenta Oy:n 3D-tulostuspalvelu piirtää, 3D-mallintaa ja tulostaa haluamasi 3D-tulosteet puolestasi. Tarjoamme 3D-tulostuspalvelua niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

3D-tulostuspalvelu kustannustehokkaasti ja nopealla toimituksella

Prenta Oy:n 3D-tulostuspalveluiden laaja tulostinkapasiteetti mahdollistaa ripeät toimitukset. Tulostettava kappale pääsee yleensä välittömästi tuotantoon ja parhaimmillaan valmistuu jopa saman päivän aikana.

3D-tulostaminen on erittäin kustannustehokas ja nopea piensarjojen sekä prototyyppien tuotantotapa. Sen vuoksi se korvaa yhä kiihtyvällä tahdilla perinteisiä tuotantotekniikoita.

Prenta Oy:n 3D-tulostuspalvelun käytössä olevat kotimaiset huippuluokan laitteet täyttävät teollisuudenkin kriteerit. Kokoluokaltaan Prenta Oy:n 3D-tulostimet ovat Suomen suurimpia. Niillä tulostettavat kappaleet voivat olla aivan pieniä tai hyvin kookkaita, suurimmillaan jopa metrin kokoisia esineitä.

3D-tulostuspalvelun materiaalit

Tulostukseen käytettävä materiaali valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tulostuspalvelumme materiaalivalikoimaan kuuluvat erilaiset muovit, esimerkiksi:

  • kovat muovit
  • komposiittimuovit
  • joustavat muovit
  • nylon (PA)

Prenta Oy:lta saat myös 3D-tulosteet metallista!

3D-tulostuspalvelu auttaa yksilöllisissä tarpeissa

Eräs erikoisimmista 3D-tulostuspalvelumme tuottamista esineistä on Särkänniemen Akvaarioon tulostettu merihevosten ruokinta-asema. Merihevoset ruokittiin aiemmin kaatamalla ruoka suoraan veteen, minkä vuoksi vesi likaantui ympäri allasta levinneestä ruuasta. Tavoitteena oli kehittää ruokailualusta, josta ruoka ei leviäisi ympäriinsä. Samalla myös akvaarion kävijöiden olisi helpompi seurata merihevosten ruokailua.

3d tulostuspalvelu

Akvaarion henkilökunta piirsi alustavan suunnitelman 3D-mallinnusohjelmalla. Kehitimme mallia edelleen yhteistyössä asiakkaan kanssa ja lopulta tulostimme ruokintapaikan muovista.

Lue lisää blogista: Merihevosten kattaus tarjoillaan 3d-tulostetulla ruokailupaikalla

Muut 3D-tulostuksen sovellukset

Monet yritykset ovat todenneet 3D-tulostamisen ylivoimaisuuden tuotekehittelyssään. Esimerkiksi Antenet Oy on ottanut 3D-tulostamisen pysyvästi osaksi omaa toimintaansa. Lue lisää blogista.

3D-tulostaminen sopii myös erinomaisesti piensarjatuotantoon ja lopputuotteen valmistukseen. Prenta Oy:n 3D-tulostuspalvelun avulla on tulostettu esimerkiksi suojakoteloita maksupäätteille.

3D-tulostusta voidaan hyödyntää lisäksi uniikkien esineiden tai varaosien valmistuksessa. Prenta Oy:n 3D-tulostuspalvelu on tulostanut muun muassa erityisiä työkaluja videotuotantoon.

Tarvittaessa Prenta Oy auttaa tulostettavan kappaleen tuotannon jokaisessa vaiheessa: esineen suunnittelussa, ideoinnissa ja 3D-mallintamisessa. Saat siis meiltä kaiken asiantuntemuksen ja tietotaidon, jota tulostettavan esineen toteutukseen vaaditaan.

Kysy lisää tai pyydä tarjous: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tutustu verkkokauppamme tuotteisiin!

Go to top