Jos voit kuvitella sen, voit myös 3D-tulostaa sen.

Vain mielikuvituksesi on rajana.

3D-tulostuspalvelu

3D-tulostuspalvelu tuo 3D-tulostuksen nyt myös sinun ulottuvillesi! Et tarvitse omaa 3D-tulostinta tai teknistä osaamista, pelkkä idea tulostettavasta kappaleesta riittää. 3D-tulostuspalvelumme piirtää, 3D-mallintaa ja tulostaa haluamasi 3D-tulosteet puolestasi. Tarjoamme 3D-tulostuspalvelua niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

3D-tulostuspalvelu kustannustehokkaasti ja nopealla toimituksella

3D-tulostuspalvelumme laaja tulostinkapasiteetti mahdollistaa ripeät toimitukset. Tulostettava kappale pääsee yleensä välittömästi tuotantoon ja parhaimmillaan valmistuu jopa saman päivän aikana.

3D-tulostaminen on erittäin kustannustehokas ja nopea piensarjojen sekä prototyyppien tuotantotapa. Sen vuoksi se korvaa yhä kiihtyvällä tahdilla perinteisiä tuotantotekniikoita.

3D-tulostuspalvelumme kotimaiset huippuluokan laitteet täyttävät teollisuudenkin kriteerit. Kokoluokaltaan 3D-tulostimemme ovat Suomen suurimpia. Niillä tulostettavat kappaleet voivat olla aivan pieniä tai hyvin kookkaita, suurimmillaan jopa metrin kokoisia esineitä.

3D-tulostuspalvelun materiaalit

Tulostukseen käytettävä materiaali valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tulostuspalvelumme materiaalivalikoimaan kuuluvat erilaiset muovit, esimerkiksi:

  • kovat muovit
  • komposiittimuovit
  • joustavat muovit
  • nylon (PA)

Meiltä saat myös 3D-tulosteet metallista!

3D-tulostuspalvelu auttaa yksilöllisissä tarpeissa

Eräs erikoisimmista 3D-tulostuspalvelumme tuottamista esineistä on Särkänniemen Akvaarioon tulostettu merihevosten ruokinta-asema. Merihevoset ruokittiin aiemmin kaatamalla ruoka suoraan veteen, minkä vuoksi vesi likaantui ympäri allasta levinneestä ruuasta. Tavoitteena oli kehittää ruokailualusta, josta ruoka ei leviäisi ympäriinsä. Samalla myös akvaarion kävijöiden olisi helpompi seurata merihevosten ruokailua.

3d tulostuspalvelu

Akvaarion henkilökunta piirsi alustavan suunnitelman 3D-mallinnusohjelmalla. Kehitimme mallia edelleen yhteistyössä asiakkaan kanssa ja lopulta tulostimme ruokintapaikan muovista.

Lue lisää blogista: Merihevosten kattaus tarjoillaan 3D-tulostetulla ruokailupaikalla

3D-tulostuspalvelusta kustomoidut välineet videokuvaukseen

360 asteen videokuvaukseen erikoistunut Rakka Creative Oy tarvitsi kustomoituja kamerarigejä. ”Kaikkiin kuvaustilanteisiin ei ole olemassa sopivaa ratkaisua, jonka voisi vain ostaa kaupasta”, kertoo Rakka Creativen toimitusjohtaja Ilmari Huttu-Hiltunen. Siksi Rakka Creative kääntyi 3D-tulostuspalvelumme puoleen.

Suunnittelimme ja toteutimme yritykselle sopivat räätälöidyt kamerarigit ja linssisuojukset. Uusien kamerarigien ansiosta videokuvaukseen saatiin lisää joustavuutta ja mahdollisuuksia.

Lue lisää Rakka Creativen ja Prentan yhteistyöstä: Prentan 3D-tulostuspalvelusta kustomoidut työkalut videotuotantoon

3D-tulostuspalvelun muita sovelluksia

Monet yritykset ovat todenneet 3D-tulostamisen ylivoimaisuuden tuotekehittelyssään. Esimerkiksi Antenet Oy on ottanut 3D-tulostamisen pysyvästi osaksi omaa toimintaansa. Lue lisää blogista.

3D-tulostaminen sopii myös erinomaisesti piensarjatuotantoon ja lopputuotteen valmistukseen. 3D-tulostuspalvelumme avulla on tulostettu esimerkiksi suojakoteloita maksupäätteille.

Tarvittaessa autamme tulostettavan kappaleen tuotannon jokaisessa vaiheessa: ideoinnissa, suunnittelussa ja 3D-mallintamisessa. Saat siis meiltä kaiken asiantuntemuksen ja tietotaidon, jota tulostettavan esineen toteutukseen vaaditaan.

Kysy lisää tai pyydä tarjous: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tutustu verkkokauppamme tuotteisiin!

Go to top