Fiberlogy Easy PETG

Vaikuttavan yksinkertaista ja helppoa

Easy PET-G on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät helppouden, toiminnallisen ja esteettisen tulosteen yhdistelmää. Glykolilla rikastettu PET takaa korkean vastustuskyvyn mekaanisille ja kemiallisille tekijöille sekä ilmakehän vaikutuksille. Korkea amorfisuus yhdistettynä erittäin hyvään virtaukseen mahdollistaa erittäin hyvän kerrosten tarttumisen.

Easy PET-G -filamentilla tulostamisessa on tunnusomaista se, ettei siitä puuttuu tavanomaissen PET-G: n ongelmat: häntiminen/hiuksiminen (stinging), rakkulat ja filamentin palaminen. Tulostaminen onnistuu kaikilla tulostimilla ja on yhtä helppoa kuin Easy PLA -filamentilla.

Edellä mainitut ominaisuudet tekevät Easy PET-G: stä erinomaisen yhdistelmän perinteisen PET-G: n vahvuutta ja Easy PLA: n yksinkertaisuutta ja ennustettavuutta, jota 3D-tulostinten käyttäjät arvostavat.

Easy PET-G -koko 1,75 mm on saatavana läpinäkyvänä ja läpinäkymättömänä versiona monilla väreillä. Kirkkaat värit ja valonheijastukset antavat tulostetuille elementeille houkuttelevan ulkonäön, joka soveltuu täydellisesti koriste-elementtien, elektronisten komponenttien koteloiden sekä kaikenlaisten astioiden ja koristeiden tuotantoon.

Ominaisuudet:

  • korkea kestävyys
  • pieni kutistuma
  • helppo tulostettavuus
  • hapojen, suolojen, emäksisten aineiden kestävyys
  • hajuton