3D-tulostusideoita

3D-tulostus tarjoaa mahdollisuuksia erityisesti suunnitteluun ja kolmiulotteisten mallien toteuttamiseen. Se sopii erinomaisesti suunnittelun apuvälineeksi sekä valmiskappaleiden toteutukseen.

Hyvän suunnittelun avulla 3D-tulostamisella saadaan luotua vahvoja rakenteita massaoptimoidusti eli siten, että kappaleeseen ei tarvita ylimääräistä materiaalia. Näin ollen se on yhtä kestävä mutta kevyempi kuin kappale, missä on enemmän materiaalia.

3D-tulostimien käyttö yleistyy vauhdilla. Ne palvelevat useissa erilaisissa tarpeissa. 3D-tulostimet hyödyttävät esimerkiksi yrityksiä, oppilaitoksia ja jopa yksityisiä kotitalouksia.

Yrityksille ja oppilaitoksille

3D-tulostuksen avulla voidaan mallintaa esimerkiksi todella tarkkoja pienoismalleja yritysten ja oppilaitosten tarpeisiin. Yritys voi luoda uudesta laitteesta tai tuotteesta pienoismallin tai prototyypin, sekä esitellä ja järjestää esimerkiksi käyttökoulutuksia pienoismallin avulla helpommin. Oppilaitoksille toteutamme esimerkiksi yksilöllisiä opetusmateriaaleja.

3D-tulostus ja pienoismallit mahdollistavat tuotteiden helpomman markkinoinnin ja demoamisen. Voit lukea lisää pienoismalleista referensseistämme.

Kotitalouksille

3D-tulostus on erinomainen apuväline myös kotitalouksille. 3D-tulostimen avulla voidaan mallintaa paljon arjessa tarvittavia esineitä, esimerkiksi varaosia rikkoutuneiden osien tilalle – tai täysin uusia innovaatioita. 3D-tulostimella voidaan luoda lähes kaikenlaisia esineitä ja kappaleita – vain mielikuvitus on rajana.

Prenta Oy on täyden palvelun talo ja 3D-tulostamisen ammattilainen

Prenta Oy on suomalainen 3D-tulostimien valmistaja. Meiltä saaat sekä valmiit tulostinmallit että kustomoidut 3D-tulostimet.

Mikäli et omista tai halua ostaa omaa 3D-tulostinta, niin tarjoamme 3D-tulostimien lisäksi myös tulostus- ja mallinnuspalvelua. Palvelemme sekä yrityksiä että myös yksityishenkilöitä ja monipuolinen laitekantamme mahdollistaa nopean toimituksen. Tulostamme niin yksittäiset osat kuin pienet ja isot sarjat sekä toteutamme myös 3D-mallinnuksia asiakkaan toiveiden mukaan.

Tarjoamme myös monipuoliset 3D-tulostuksen koulutukset esimerkiksi laitteiden käyttöön tai ohjelmointiin.

Tutustu palveluihimme