Tuotekehitys ja prototypointi

Tuomme mielellämme mukaan suunnitteluun oman kokemuksemme erilaisten 3D-mallien ja ratkaisuvaihtoehtojen toimivuudesta – meillä on runsaasti kokemusta prototypoinnista. Ei siis tarvitse turhaan tulostaa ihan jokaista ideaa, vaan päästään heti käsiksi mahdollisimman hyviin prototyyppeihin.

Voit huoletta tulla meille myös pelkän haasteen tai ongelman kanssa, vailla minkäänlaista ideaa siitä, millainen osa olisi ratkaisu – apu löytyy useimmiten yhdessä pohtimalla ja kokeilemalla.

”Kehitetään yhdessä!”

”Olen pienyrittäjä ja keksijä. Keksimäni tuotteet jäivät tähän saakka yleensä ajatustasolle, koska luulin, että prototyyppien valmistaminen on ihan älyttömän kallista. Mutta eihän se sitten ollutkaan! Rohkaistuin soittamaan Prentalle, kun ne niin mainostavat että soita vaan, ja kyllä kannatti: Kolme vuotta olin pyöritellyt yhtä ideaa ja tässä se nyt on kädessäni. Huomaan heti, että pari pientä muutosta kannattaa tuotteeseen vielä tehdä, ja sitten onkin edessä läpimurto. Taidanpa seuraavaksi kaivaa pari muutakin vanhaa ideaa esiin naftaliinista…”