Tuotekehitys ja prototypointi

Prototyypin valmistus onnistuu kanssamme kustannustehokkaasti, sillä tuomme suunnitteluun mukaan oman kokemuksemme ja näkemyksemme, jotta lopputuloksesta tulee paras mahdollinen. Voit toimittaa meille valmiin mallin tai ottaa yhteyttä pelkän haasteen tai ongelman kanssa. Mallinnus ja prototyypin valmistus sekä jatkojalostus onnistuvat kätevästi samassa paikassa!

”Kehitetään yhdessä!”

Miksi prototypiointi?

Mitä kaikkea palvelumme voi sisältää?

Miksi 3D-tulostaminen?

3D-tulostaminen on kustannustehokas ja nopea menetelmä prototyypin valmistuksessa. Tavoitteenamme on hyödyntää kattavaa ammattitaitoamme ja tuottaa suoraan mahdollisimman hyviä ratkaisuita, jotta jokaista ideaa ei tarvitse tulostaa erikseen. Otamme ratkaisuissa huomioon niin tuotteen toiminnallisuuden, käytettävyyden kuin ulkonäönkin.

Laajan konekantamme ansiosta voimme tulostaa erikokoisia kappaleita ja sarjoja. Vahvuutemme on suuren mittakaavan tulostus, jossa kappalekoot ovat yli 1 m³. Valmistuksessa käytetään pääasiassa biohajoavaa PLA-muovia, mutta etsimme sopivan materiaalin aina asiakaskohtaisesti.

Näin projekti etenee:

Miksi juuri Prenta?

Olemme palvelleet vuosien ajan yritysasiakkaita eri aloilta. Kotimaisena ja pienehkönä toimijana pystymme toimimaan joustavasti asiakkaan tarpeiden ja aikataulujen mukaan. Meiltä saat myös reilun hinnoittelun, jotta kynnys yksittäisen prototyypin valmistukseen ei ole liian korkea.

Saat kauttamme tuotteeseen myös tarvittavan ja kokoonpanon. Voimme toteuttaa myös sopimusvalmistusta. Ota yhteyttä ja kerro meille ongelmastasi tai tarpeestasi – löydämme varmasti yhdessä sopivan ratkaisun! 

”Olen pienyrittäjä ja keksijä. Keksimäni tuotteet jäivät tähän saakka yleensä ajatustasolle, koska luulin, että prototyyppien valmistaminen on ihan älyttömän kallista. Mutta eihän se sitten ollutkaan! Rohkaistuin soittamaan Prentalle, kun ne niin mainostavat että soita vaan, ja kyllä kannatti: Kolme vuotta olin pyöritellyt yhtä ideaa ja tässä se nyt on kädessäni. Huomaan heti, että pari pientä muutosta kannattaa tuotteeseen vielä tehdä, ja sitten onkin edessä läpimurto. Taidanpa seuraavaksi kaivaa pari muutakin vanhaa ideaa esiin naftaliinista…”