Sopimus­valmistus

Prentan sopimusvalmistusta kannattaa käyttää, kun tarvitsette pieniä eriä tuotteita, joita ei ole niin paljon, että olisi järkeä tilata niitä massatuotettuna tai tehdasvalmisteisena.

”Me voimme tehdä kaiken!”

Tarpeenne mukaan Prenta voi:

Prentan sopimusvalmistuksen etuja ovat joustavuus, nopeus ja hinta. Tuotteita voi olla vaikka vain muutama, ja tarvittaessa niistä voidaan tehdä keskenään erilaisia tai personoituja toiveidenne mukaan.

”Meidän yrityksellä oli loistava tuoteidea, mutta ei tarvittavia resursseja tuotteen valmistamiseksi. Mietittiin, että pitääkö sitä alkaa valmistaa Kiinassa, mutta myyntivolyymi ei ollut tarpeeksi suuri. Sitten löytyi onneksi tämä kotimainen Prenta. Tottahan sitä aluksi epäiltiin, että tuleeko noin halvalla tarpeeksi laadukasta pintaa ja kestääkö tuote. No, protoihin se ainakin toimi ja saatiin rohkeutta kokeilla tuotteesta erilaisia versioita. Tuotekehittelyssä päästiin siis ihan uudelle tasolle, ja nyt voidaankin keskittyä edelleen kehittämään ja markkinoimaan – Prenta nimittäin hoitaa meille koko tuotteen valmistusketjun osien hankinnasta jakeluun.”

– pienen suunnittelutoimiston toimitusjohtaja-