Sopimus­valmistus

Prentan sopimusvalmistus sopii yrityksille, jotka tarvitsevat säännöllisesti pieniä eriä tuotteita, mutta heillä ei ole omia tuotantotiloja tuotteiden valmistukseen tai varastotiloja suurempien erien säilyttämiseen. Valmistamme sovitun määrän tuotteita ja toimitamme ne nopealla aikataululla. Meiltä myös kokoonpanopalvelut!

”Me voimme tehdä kaiken!”

Mitä yrittäjä hyötyy sopimusvalmistuksesta

1. Säästää aikaa: yrittäjän ei tarvitse itse kasata, pakata tai lähettää tuotteita asiakkailleen – teemme tarvittaessa kaiken puolestasi

2. Säästää rahaa: Ei tarvetta omille tuotanto- ja varastotiloille tai laajalle henkilökunnalle
3. Personoidut tuotteet ja pienet erät: Valmistamme edullisesti pieniä eriä ja voimme tarvittaessa tehdä tuotteista keskenään erilaisia tai personoituja

Meiltä kaikki palvelut suunnittelusta toteutukseen

Meiltä saat kaikki palvelut aina mallinnuksesta prototyypin valmistukseen, 3D-tulostukseen, sarjatuotantoon ja kokoonpanoon asti. Voimme siis auttaa tuotteen suunnittelussa, valmistaa siihen tarvittavat osat, rakentaa osista kokonaisuuden ja toimittaa valmiit tuotteet tilauksesta suoraan asiakkaille. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi, pystymme auttamaan sinua tuotantoketjun kaikissa vaiheissa!
 

Prenta voi:

Miksi juuri Prenta

Prentan sopimusvalmistuksen etuja ovat joustavuus, nopeus ja hinta. Tuotteita voi olla vaikka vain muutama, ja tarvittaessa niistä voidaan tehdä keskenään erilaisia tai personoituja toiveidenne mukaan.Prentan sopimusvalmistuksen etuja ovat joustavuus, nopeus ja hinta. Olemme kotimainen, pienehkö toimija, joten kanssamme työskentely on nopeaa ja helppoa. Pidämme huolen siitä, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua.

Olemme palvelleet yrityksiä eri toimialoilta jo vuodesta 2014 asti. Tunnemme laadukkaan mallinnuksen ja 3D-tulostamisen mahdollisuudet läpikotaisin, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aidosti parhaita ratkaisuita.

 

Näin sopimusvalmistus etenee

”Meidän yrityksellä oli loistava tuoteidea, mutta ei tarvittavia resursseja tuotteen valmistamiseksi. Mietittiin, että pitääkö sitä alkaa valmistaa Kiinassa, mutta myyntivolyymi ei ollut tarpeeksi suuri. Sitten löytyi onneksi tämä kotimainen Prenta. Tottahan sitä aluksi epäiltiin, että tuleeko noin halvalla tarpeeksi laadukasta pintaa ja kestääkö tuote. No, protoihin se ainakin toimi ja saatiin rohkeutta kokeilla tuotteesta erilaisia versioita. Tuotekehittelyssä päästiin siis ihan uudelle tasolle, ja nyt voidaankin keskittyä edelleen kehittämään ja markkinoimaan – Prenta nimittäin hoitaa meille koko tuotteen valmistusketjun osien hankinnasta jakeluun.”

– pienen suunnittelutoimiston toimitusjohtaja-