Eazybreak

Prentan tulostamia koteloita maksupäätteissään hyödyntävä Eazybreak on vakuuttunut 3D-tulostuksen eduista. Aikaisemmin yritys valmistutti kotelot koneistettuna, mutta siirtyi tulostettuihin koteloihin vuoden vaihteessa.

‒ Muihin valmistusmenetelmiin verrattuna 3D-tulostus ei sido yritystä suuriin eriin ja investointeihin. Voimme tulostaa koteloita sitä mukaa, kun niille on tarvetta eikä meidän tarvitse varastoida koteloida lainkaan, toimitusjohtaja Antti Känsälä kertoo.

Tulostamalla toteutettuihin koteloihin myös muutosten toteuttaminen on helppoa. Ulkokuorta voidaan päivittää samoin tein, kun sen sisällä oleva elektroniikka kehittyy.

Vuonna 2009 perustettu Eazybreak tarjoaa sähköistä palvelua, jonka avulla lounas- ja liikuntasetelit saa toimimaan kännykässä. Maksupäätteen toiminta perustuu käyttäjän tunnistamiseen lähimaksutunnisteen avulla ja pääte on käytössä suurissa ravintoloissa ympäri Suomea. Sadan tai jopa tuhannen lounastajan asiointi kassalla sujuu joutuisasti, kun maksu tapahtuu sekunnissa.

Eazybreakin maksupäätteen uniikki kotelo on suunniteltu varta vasten yrityksen tarpeisiin. Käytettävyydellä ja ulkonäöllä on väliä, sillä sähköistä palvelua tarjoava yritys tunnistetaan usein juuri maksupäätteen kotelosta.

‒ Kotelo on usein ainoa konkreettinen asia, jonka lounastajat näkevät Eazybreakistä, joten se toimii samalla yrityksen käyntikorttina, Känsälä summaa.