Toimitusehdot

Maksutavat

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

”Maksu noudettaessa” on käytettävissä silloin kun valitset toimitustavaksu noudon Prenta Oy:n toimipaikasta. Maksuvälineiksi käyvät ainoastaan maksukortit.

Sopimusasiakkailla on mahdollisuus valita maksutavaksi lasku. Lasku toimitetaan verkkolaskuna, sähköpostilla tai kirjeenä sopimuksen mukaan. Mikäli haluat sopimusasiakkaaksi, ota yhteyttä myynti@prenta.fi. Sopimusasiakkuus on käytettävissä yrityksille ja oppilaitoksille.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Tuotteet on myös mahdollista noutaa kauppiaan toimipaikasta (Aakkulantie 32, Kangasala). Valitse tällöin toimitustavaksi ”Nouto”. Noudettavaan tilaukseen ei lisätä toimituskuluja. Tuotteet ovat noudettavissa arkisin kello 12-14 välisenä aikana tai sopimuksen mukaan.

Toimituskulut

Hintaan lisätään toimituskulut toimitustavan sekä painon mukaan. Toimituskulut näytetään ostoskorissa.

Nouto kauppiaan toimipaikasta on maksutonta.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen vastaanotosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta kauppa@prenta.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta kauppa@prenta.fi