3D-tulostimet

Me suunnittelemme ja valmistamme laadukkaat, kotimaiset 3D-tulostimet esimerkiksi valmistavaan teollisuuteen ja oppilaitoksille. Olemme rakentaneet kaksi tulostinmallia erikokoisiin tulostustarpeisiin sekä lisäksi useita asiakaskohtaisia mittatilaustulostimia. Kysy lisää!

“Kotimaista artesaanityötä ja tuotetukea!”

Miksi tilata 3D-tulostin meiltä?

Millaisen 3D-tulostimen tarvitset?

Sarjatuotannostamme löytyy kaksi eri tulostinmallia: Prenta Duo XL SE ja Prenta Duo XL SE+. Molemmat toimivat kustannustehokkaalla FDM-tekniikalla. Tulostinten ominaisuudet ovat muutoin yhtenevät, mutta Plus-mallilla voit tulostaa korkeampia kappaleita.

“Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä!”

Tekniset tiedot ja hinnat

Prenta CXY

Prenta CXY

Veroton hinta 3 900 €

Valmistamme myös täysin räätälöityjä tulostimia esimerkiksi kopiointiominaisuudella, suuremmalla tulostuskapasiteetilla tai etäohjauksella. Tarjoamme myös kevyempiä malleja. Kysy lisää!

Prenta IDX

Veroton hinta 4 300 €

“Tältä ne näyttävät! Ja me opetamme sinua myös käyttämään niitä.”

“Vai tarvitsetko jotain erityistä?”

Tarvittaessa valmistamme sinulle kustomoidun mallin esimerkiksi kopioivana tai suuremmalla tulostuskapasiteetilla.

“Pssst… Näitä saa myös leasing-rahoituksella.”


Näin tilaat tulostimen

Mitä tulostusmateriaaliksi?

Tulostimiimme sopivat monenlaiset filamentit eli tulostuslangat. Voit tulostaa esimerkiksi erilaisia muovi- ja metalliyhdisteitä sekä puukuitua (PLA, ABS, PVA, PETG, Flex jne.)

 

Verkkokaupastamme löydät laadukkaat, Euroopassa valmistetut tulostusmateriaalit. Sieltä saat myös lisätietoa eri materiaaleista.

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Me opastamme sinua oikean tulostimen valinnassa, joten voit soittaa meille tai tulla käymään toimipisteellämme Kangasalla. Valmistamme tulostimia esimerkiksi oppilaitoksiin, muotoilutoimistoille tai räätälöityjä versioita teollisuuden käyttöön. Me tarjoamme sinulle kotimaista laatua ja osaamista, pienehkön yrityksen joustavuuden, nopeat toimitukset ja suomenkielisen palvelun. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

“Neuvon mielelläni sopivan materiaalin valinnassa – soitellaan!”